VIDEO Transport în comun blocat la Constanța. Șoferii de autobuze, în grevă pentru salarii mai mari

VIDEO Transport în comun blocat la Constanța. Șoferii de autobuze, în grevă pentru salarii mai mari
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2021

Autobuzele CT Bus nu circulă în municipiul Constanța după un protest al angajaților acestei companii, oamenii fiind nemulțumiți de faptul că revendicările lor nu au fost acceptate de către Primărie. Angajații susțin că nu vor relua lucrul până când primarul Vergil Chițac nu va veni să aibă o discuție cu ei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Președintele Sindicatului Liber Transport Comun Constanța, Toma Daniel, a declarat luni, pentru News.ro, că toți salariații CT Bus au organizat un protest spontan. 

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

“Toți salariații sunt într-un protest spontan în curtea instituției. Motivele sunt tergiversrea negocierilor contractului colectiv de muncă, am negociat trei luni și după trei luni rezultatul este zero. Am fost mințiți de către domnul primar, ni s-au promis anumite lucruri și nu s-a concretizat nimic. Oamenii nu mai au încredere. Și am ajuns în acest impas”, a afirmat liderul de sindicat. 

Săptămâna trecută, câteva zeci de angajați au protestat în fața Primăriei Constanța, solicitând o creștere a salariilor cu 1.000 de lei, dar și un spor de muncă grea de cel puțin 15%.

CT Bus a transmis că șoferii refuză să iasă pe traseu în contextul negocierilor eșuate pentru mărirea salariilor.

“CT Bus anunță publicul călător că se află în incapacitatea de a asigura transportul în comun, din cauza unei greve spontane. Astfel, șoferii refuză să iasă pe traseu, în contextul negocierilor eșuate pentru mărirea salariilor. Vă oferim scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem demersuri pentru rezolvarea acestei situații!”, a anunțat compania de transport din municipiul Constanța.

VIDEO Ziua de Constanța

Sursa video: ZIUA de Constanța

viewscnt
Afla mai multe despre
constanța
gfeva
soferi