Volkswagen anunță reduceri de până la 6.000 lire sterline la schimbarea unui automobil vechi cu unul nou

Volkswagen anunță reduceri de până la 6.000 lire sterline la schimbarea unui automobil vechi cu unul nou
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 1 sep 2017

După Germania și Austria, a venit rândul șoferilor britanici să primească reduceri de la Volkswagen dacă aleg să își schimbe automobilul diesel pentru un model mai nou și mai puțin poluant.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În cadrul unui program ce vizează scoaterea din circulație a vehiculelor poluante, constructorul german oferă reduceri de 1.800 până la 6.000 de lire sterline (1.953-6.510 euro) proprietarilor care vor să își înlocuiască automobilul diesel cu un model Volkswagen cu emisii de noxe scăzute.

Cu tot cu sprijinul financiar acordat de Guvern, reducerea finală poate ajunge până la 10.000 lire în cazul în care cumpărătorul optează pentru un VW Golf electric, scrie Reuters.

CNAIR deschide azi oficial circulația pe 4 benzi pe sectorul de Centură dintre A1 și DN7, dar fără ca lucrările să fie terminate CITEȘTE ȘI CNAIR deschide azi oficial circulația pe 4 benzi pe sectorul de Centură dintre A1 și DN7, dar fără ca lucrările să fie terminate

Volkswagen nu este singurul constructor care a anunțat reduceri în Marea Britanie la achiziția de automobile diesel noi. Toyota a anunțat, astăzi, că oferă până la 4.000 lire la schimbarea unui model mai vechi de șapte ani, iar BMW, Mercedes-Benz, Ford, Hyundai și Vauxhall au deja în derulare programe similare.

Valurile de reduceri anunțate de producătorii auto în mai multe țări din Europa vin în contextul în care Bruxelles-ul a introdus, de astăzi, teste de mediu mai dure pentru automobilele puse în vânzare pe Vechiul Continent.

Astfel, începând cu această lună, noile modele de autovehicule vor trebui să treacă nu doar testele de mediu din laborator, ci și o serie de teste privind emisiile generate în condiții reale de conducere înainte să poată circula pe drumurile europene.

Noile măsuri au fost elaborate în replică la scandalul emisiilor poluante, declanșat în toamna anului 2015, după ce Volkswagen a admis public că a folosit un dispozitiv ilegal pentru a ascunde nivelul real al noxelor emise de mai mult de 11 milioane de modele proprii.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
reduceri
marea britanie
diesel
emisii poluante