Volkswagen ar putea produce vehicule autonome la fabricile Ford din Turcia

Volkswagen ar putea produce vehicule autonome la fabricile Ford din Turcia
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2019

Grupul german Volkswagen este aproape de un acord cu Ford Otosan, societatea mixtă deținută în Turcia de producătorul auto american, pentru a produce miniautobuze în Turcia, a declarat duminică Alper Kanca, președintele Asociației producătorilor de componente auto (TAYSAD) pentru agenția de presă Anadolu Agency, informează publicația Daily Sabah.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tranzacția prin care vehiculele Volkswagen vor fi produse la uzinele Ford care fabrică modelele Ford Transit este aproape sigură. Investițiile nu ar trebui să reprezinte o decizie politică. "Această investiție nu ar trebui să ajungă în Bulgaria, care nu are forță de muncă calificată, și nici în România, din cauza infrastructurii deficitare. Turcia este locul ideal, cel mai economicos loc", a afirmat Alper Kanca, potrivit Agerpres.

Mercedes-Benz, marca premium cea mai vândută în lume și în 2018. Și BMW se prezintă numărul 1, pe un anumit segment CITEȘTE ȘI Mercedes-Benz, marca premium cea mai vândută în lume și în 2018. Și BMW se prezintă numărul 1, pe un anumit segment

Studiile arată că germanii care fac afaceri în Turcia au o percepție pozitivă privind țara și se așteaptă ca relațiile și volumul comercial dintre cele două state să se îmbunătățească și mai mult, a adăugat șeful TAYSAD.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
ford