Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete, serie brută, a crescut

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete, serie brută, a crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2019

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie brută, a crescut cu 7,2% în primele șapte luni ale anului comparativ cu perioada similară a anului trecut, arată datele transmise vineri de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Volumul cifrei de afaceri a crescut la comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (+40,4%), la comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule (+9,0%), la comerțul cu autovehicule (+6,3%) și la întreținerea și repararea autovehiculelor (+5,0%), scrie News.ro.

În perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2019, comparativ cu primele șapte luni ale lui 2018, volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, a crescut cu 6,6%.

Porsche 911, cel mai profitabil automobil din industria auto CITEȘTE ȘI Porsche 911, cel mai profitabil automobil din industria auto

Activitatea de servicii de piață prestate populației, serie brută, în perioada ianuarie-iulie a înregistrat o cifră de afaceri cu 13,9% mai mare comparativ cu perioada similară a anului trecut, creștere susținută de activitățile hotelurilor și restaurantelor (+22,5%), serviciile de coafură și alteactivități de înfrumusețare (+18,3 %), activitățile de spălare și curățare (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană (+15,9%) și de activitățile de jocuri de noroc și alte activități recreative (+5,5 %).

Cifra de afaceri din activitatea agențiilor turistice și turoperatorilor ascăzut cu 9,9%. Activitatea de servicii de piață prestate populației, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate în perioada ianuarie-iulie 2019 a înregistrat o cifră de afaceri cu 14,2% mai mare comparativ cu primele șapte luni din 2018.

În luna iulie 2019, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut față de luna precedentă ca serie brută cu 1,7%, iar ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate a scăzut cu 4,4%.

Constanța va introduce plata cu cardul la călătoriile cu transportul în comun CITEȘTE ȘI Constanța va introduce plata cu cardul la călătoriile cu transportul în comun

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piață prestate populației a crescut față de luna precedentă ca serie brută cu 7,4%, iar ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitatea scăzut cu 1%.

Față de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri din comerțul cu autovehicule și motociclete a crescut atât ca serie brută cu 10,2% cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 7,9%.

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piață prestate populației, față de luna corespunzătoare a anului precedent a crescut atât ca serie brută cu 5,3% cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 6,2%.

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piață prestate populației a crescut în primele șapte luni față de aceeași perioadă din anul anterior atât ca serie brută cu 13,9% cât și ca serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate cu 14,2%.

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie brută, în luna iulie 2019, comparativ cu luna precedentă, a înregistrat o creștere cu 1,7% datorată creșterilor înregistrate la comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (+17,9%), comerțul cu piese și accesorii pentru autovehicule (+11,9%) și activitățile de întreținere și reparare a autovehiculelor (+6,1%).

Scăderi ale cifrei de afaceri s-au înregistrat la comerțul cu autovehicule (-3,7%).

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna iulie 2019, comparativ cu luna precedentă a înregistrat o scădere cu 4,4%.

În ceea ce privește serviciile de piață prestate populației,serie brută, în luna iulie 2019, față de luna precedentă, volumul cifrei de afaceri a înregistrat o creștere cu 7,4% datorată creșterilor înregistrate la activitǎțile agențiilor turistice și turoperatorilor (+17,0 %), activitǎțile de jocuri de noroc și alte activități recreative (+9,5 %), activitățile hotelurilor și restaurantelor (+5,6%), serviciile de coafură și alte activități de înfrumusețare (+4,2 %) și la activitățile de spălare și curățare (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană (+1,6%).

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piață prestate populației, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna iulie 2019faț ă de luna precedentă a înregistrat o scădere cu 1%.

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și reparare a autovehiculelor și a motocicletelor, serie brută, în luna iulie 2019, comparativ cu luna iulie 2018 a înregistrat o creștere cu 10,2% ca urmare a creșterilor înregistrate la comerțul cu motociclete, piese și accesorii aferente; întreținerea și repararea motocicletelor (+27,8%), activitǎțile de întreținerea și repararea autovehiculelor (+12,1%), comerțul cu pieseși accesorii pentru autovehicule (+10,7 %) și la comerțul cu autovehicule (+9,1%).

Volumul total al cifrei de afaceri din comerțul cu ridicata și cu amănuntul, întreținerea și repararea autovehiculelor și a motocicletelor, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna iulie 2019a înregistrat o creștere cu 7,9% față de luna iulie 2018.

Activitatea de servicii de piață prestate populației, serie brută, în luna iulie 2019 a înregistrat o cifră de afaceri cu 5,3% mai mare comparativ cu luna iulie 2018, creștere susținută de activitățile despălare și curățare (uscată) a articolelor textile și a produselor din blană (+23%), activitățile hotelurilor și restaurantelor (+11,1%), serviciile de coafură și alte activități de înfrumusețare (+8,5%) și de activitățile de jocuri de noroc șialte activități recreative (+0,1%).

Cifra de afaceri din activitatea agențiilor turistice și turoperatorilor a scăzut cu 15,1%. Activitatea de servicii de piață prestate populației, serie ajustată în funcție de numărul de zile lucrătoare și de sezonalitate, în luna iulie 2019 a crescut cu 6,2% comparativ cu luna iulie 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
masini
motociclete