Bilete de avion la 20 de euro, pentru destinații din Europa. Unde pot călători românii cu prețuri ca înainte de pandemie

Bilete de avion la 20 de euro, pentru destinații din Europa. Unde pot călători românii cu prețuri ca înainte de pandemie
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2022

În ianuarie 2023, românii vor putea să cumpere bilete de avion pentru cele mai căutate destinații din Europa, începând de la 20 de euro pe zbor, ca înainte de pandemie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Companiile aeriene vor lansa din ce în ce mai multe promoții pentru anul 2023, astfel că românii vor putea să-și achiziționeze bilete de avion pentru destinațiile cele mai căutate din Europa începând de la 20 de euro/zbor.

VIDEO Carambol fără precedent în China, pe un pod CITEȘTE ȘI VIDEO Carambol fără precedent în China, pe un pod

"În timpul pandemiei companiile aeriene s-au confruntat cu lipsa personalului, cu un număr de zboruri sau locuri pe zbor cu mult reduse față de perioada pre-pandemică, aeroporturile nu aveau suficient personal pentru a asigura serviciile la sol, iar călătorii și-au schimbat stilul de a călători. Cu toate aceste elemente necunoscute, sistemul de prețuri și promoții nu a mai fost o prioritate și nici nu s-au respectat vechile perioade de rezervare și promoții.

Vestea bună este că, începând cu anul 2023, promoțiile la biletele de avion vor aduce prețuri similare cu cele dinainte de pandemie și că vom vedea din nou bilete de avion sub 50 euro pentru cele mai iubite destinații europene. Primele promoții sunt deja active, astfel că românii pot găsi chiar și acum bilete de avion pentru anul 2023 începând de la 20 de euro/zborul", potrivit unei analize Vola.ro, ciate de Agerpres.

Unde pot călători românii cu 50 de euro pe zbor

Specialiștii susțin că în următoarele săptămâni companiile aeriene vor lansa din ce în ce mai multe promoții pentru biletele de avion din anul 2023, culminând cu luna ianuarie. În mod tradițional, luna ianuarie este luna cu cele mai mici prețuri la biletele de avion, luna reducerilor la marile companii aeriene și luna în care călătorii dornici de prețuri mai mici își fac primele planuri de călătorie. 

VIDEO Carambol fără precedent în China, pe un pod CITEȘTE ȘI VIDEO Carambol fără precedent în China, pe un pod

Cele mai ieftine tarife sunt pentru rutele clasice, cum sunt București - Milano, București - Viena sau București - Madrid, unde românii aleg să-și facă un scurt city-break, o vacanță la ski sau să-și viziteze familia.

Astfel, cel mai mic preț pe care românii îl pot plăti pentru o călătorie cu avionul este de 20 euro/bilet pentru zboruri la Milano, Londra sau Viena.

În topul celor mai ieftine bilete de avion se regăsește și Veneția, de la 26 euro.

Pentru Roma și Bruxelles, prețurile încep de la 30 euro/zbor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bilete avion
pret