După platforma ROCA, CITR înființează ROCA X Start-Up

După platforma ROCA, CITR înființează ROCA X Start-Up

Sursa foto - facebook CITR

scris 25 sep 2019

CITR, jucător pe piața de insolvențe, lansează o nouă firmă după platforma de investiții și management ROCA, creată - cum a anunțat în premieră Profit.ro - împreună cu Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, frații Pavăl, proprietarii Dedeman, și producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad pentru restructurarea și dezvoltarea companiilor aflate în dificultate. Noua firmă a fost denumită ROCA X Start-Up.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Firma este fondată de CIT Resources și CIT Restructuring, parte a grupului CITR, și va urmări investiții în IT.

EXCLUSIV Grupul Auchan începe peste doi ani un proiect mixt de 50 milioane de euro în Reșița. Vizează și achiziția unui teren în Bucureștii Noi din Capitală CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul Auchan începe peste doi ani un proiect mixt de 50 milioane de euro în Reșița. Vizează și achiziția unui teren în Bucureștii Noi din Capitală

Până astăzi, ROCA a preluat acțiuni la companii precum Frigotehnica, Electroplast, S-Karp, Eco Clima Industrial, Tremot.

În prezent, acționariatul ROCA include nume precum Andrei Cionca, președinte CITR Group și asociații săi prin divizia de investiții CIT Resources, Astra Rail Management GMBH, frații Pavăl, prin PIF Industrial, Dan Șucu fondatorul Mobexert, BT Investments, compania de investiții a Băncii Transilvania, Theodora Popa, vice-președinta grupului Transavia și a Theodora Golf Club, Adolf Bâclea, fondatorul companiei Cosena, Vetimex Capital S.R.L., companie deținută de familia Korponay, fondatorii distribuitorului de produse veterinare Maravet SA. Cristian Ludovic Pop, fondatorul lanțului de magazine pet shop Animax, si Next Capital Solutions S.R.L., companie de servicii financiare destinate IMM-urilor și membră a grupului EOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
roca
startup
citr