Cine conduce interimar ANRM, după demisia fostului șef interimar

Cine conduce interimar ANRM, după demisia fostului șef interimar
scris 30 mai 2023

Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) are un nou președinte interimar, după demisia din această funcție a lui Sorin Gal, anunțată marți dimineață de premierul Nicolae Ciucă.

Gal, director general al Direcției Generale Gestionare, Evaluare și Concesionare Resurse/Rezerve Petrol din ANRM, ocupa poziția din decembrie 2021, când fusese numit tot de Ciucă, în locul lui Daniel-Grigoroiu Norocel.

FOTO Iohannis s-a angajat să gireze un „acord politic” între coaliție și sindicatele din educație, au anunțat liderii sindicaliștilor după întâlnirea de la Cotroceni CITEȘTE ȘI FOTO Iohannis s-a angajat să gireze un „acord politic” între coaliție și sindicatele din educație, au anunțat liderii sindicaliștilor după întâlnirea de la Cotroceni

Acum, premierul a decis ca Elena-Maria Sava, director general al Direcției generale inspecție și supraveghere teritorială a activităților miniere și a operațiunilor petroliere din ANRM, să exercite atribuțiile președintelui Agenției ″până la numirea conducătorului instituției publice, în condițiile legii″.

Sava este șef de Direcție în ANRM de aproape 12 ani, respectiv din 2011. Anterior, a mai lucrat ca expert în Agenție în perioada 1999-2010. Între 1986 și 1999 a fost cercetător la Institutul Național de Fizică și Inginerie Nucleară.

viewscnt
Afla mai multe despre
președinte anrm
agenția națională pentru resurse minerale
șef anrm
nou șef anrm