Compania de Distribuție Oltenia va investi 178 milioane de lei anul acesta din surse proprii

Compania de Distribuție Oltenia va investi 178 milioane de lei anul acesta din surse proprii
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2017

Compania Distribuție Oltenia, fosta CEZ Distributie, a finalizat modernizarea unei stații electrice în Mioveni a cărei valoare se ridică la 7,2 milioane de lei cu TVA, și a planificat investiții totale de 178,3 milioane lei din surse proprii în acest an, a anunțat vineri societatea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Peste 16.700 de clienti, printre care și Automobile Dacia, beneficiază începând din luna februarie de investiția în cea mai importantă stație de transformare din județul Argeș, stația electrică de la Mioveni, pusă în funcțiune în anul 1977", a precizat Distribuție Oltenia, într-un comunicat.

Reprezentanții companiei spun că realizarea lucrărilor extinse de modernizare și introducere în sistemul SCADA ia în calcul necesitățile de consum pe termen mediu și lung ale consumatorilor din regiune.

Investiția în modernizarea stației va crește gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică și reduce totodată timpul de remediere și numărul persoanelor implicate în remedierea unei avarii, de la minimum patru persoane înainte de modernizare, la o singură persoană în prezent.

De asemenea, modernizarea stației va reduce numărul întreruperilor accidentale în alimentarea cu energie electrică și reduce semnificativ fluctuațiile de tensiune, arată comunicatul.

Grupul CEZ are în România 1.800 de angajați și a intrat pe piață în 2005, prin preluarea distribuției regionale de electricitate Electrica Oltenia, care furnizează energie electrică în șapte județe: Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea și Teleorman.

Distribuitorul are 1,4 milioane de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
cez
mioveni
compania de distributie oltenia
. statie electrica