Furnizorul de televiziune prin cablu SAT 2002 a intrat pe piața de energie, cumpărând acțiuni la o firmă lansată în urmă cu 2 ani

Furnizorul de televiziune prin cablu SAT 2002 a intrat pe piața de energie, cumpărând acțiuni la o firmă lansată în urmă cu 2 ani
scris 11 sep 2017

Furnizorul de televiziune prin cablu TV Sat 2002 din Râmnicu Sărat, cu afaceri de peste 15,4 milioane lei anul trecut, a intrat pe piața de energie, preluând 18% din acțiunile companiei de Restart Energy One, abia înființată, în mai 2015, dar deja cu afaceri de peste 21 milioane lei anul trecut.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Operatorul de cablu a intrat în acționariatul furnizorului de energie prin majorare de capital, cu circa 1 milion lei, conform deciziei publicată în Monitorul Oficial.

Restul acțiunilor sunt deținute de compania de consultanță Armand Consulting din Timișoara, care controlează și furnizorul de electricitate Armand Energy din Timișoara și deține acțiuni și la compania Lotus Energy din Hunedoara.

Franța, Italia, Spania și Germania vor introducerea unei taxe pe cifra de afaceri pentru multinaționale digitale precum Amazon și Google CITEȘTE ȘI Franța, Italia, Spania și Germania vor introducerea unei taxe pe cifra de afaceri pentru multinaționale digitale precum Amazon și Google

În 2015, primul an de activitate, Restart Energy One a avut afaceri de 5,4 milioane lei și o pierdere de 62.920 lei, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 21,1 milioane lei și un profit net de 459.487 lei.

TV SAT 2002, parte din grupul Media TVSAT, este pe piață de 15 ani, având anul trecut un profit de aproape 2,5 milioane lei. În 2013 a primit licența CNA pentru lansarea postului TV SAT în Râmnicu Sărat, iar în vara anului trecut a lansat primul emițător privat cu semnal digital terestru.

viewscnt
Afla mai multe despre
cablu
energie