Ministrul Energiei, Toma Petcu, va fi înlocuit cu Anton Anton

Ministrul Energiei, Toma Petcu, va fi înlocuit cu Anton Anton
scris 26 ian 2018

Ministrul Energiei, Toma Petcu, se va retrage din Guvern din motive de sănătate, iar în locul acestuia a fost propus deputatul ALDE Anton Anton, a anunțat, vineri, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. El a precizat că ALDE își va menține toate cele patru portofolii în Guvern - Externe, Mediu, Energie și Relația cu Parlamentul.

"Toma Petcu a anuntat că se retrage din motive de sănătate, nu în sensul că ar avea acum o problema gravă, dar a avut o problemă gravă de sănătate, pe care a depășit-o, iar acum vrea să își consolideze starea de sănătate și se va retrage din postul de ministru al Energiei", a declarat liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit News.ro.

Tăriceanu a spus că nominalizarea pentru acest portofoliu este deputatul Anton Anton, care a deținut pentru câteva luni funcția de ministru al Educației. la finalul anului 2008, iar anterior el a fost secretar de stat în Ministerul Cercetării.

MOL și-a lansat propriul serviciu de car sharing: clienții pot lăsa mașina unde doresc și își continuă traseul cu metroul sau autobuzul CITEȘTE ȘI MOL și-a lansat propriul serviciu de car sharing: clienții pot lăsa mașina unde doresc și își continuă traseul cu metroul sau autobuzul

Liderul ALDE a mai spus că stabilise o întâlnire cu premierul desemnat Viorica Dăncilă pentru astăzi la ora 10.00, dar având în vedere că la ora 11.00 urma ședința CEx al PSD, discuțiile au fost amânate pentru ziua de duminică.

La această oră, are loc ședința CEx al PSD în care se votează componența Guvernului Dăncilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
toma petcu
anton anton
ministerul energiei