Prețurile petrolului au scăzut cu peste 1%, din cauza temerilor privind scăderea cererii în China

Prețurile petrolului au scăzut cu peste 1%, din cauza temerilor privind scăderea cererii în China
scris 2 mar 2021

Prețurile petrolului au scăzut cu peste 1%, din cauza temerilor privind scăderea cererii în China și a posibilității de creștere a producției de către statele din OPEC, care au fost mai mari decât speranțele că vaccinările pentru Covid-19 și programul american de stimulare economică vor avea ca efect o cererea mai mare de carburanți, transmite Reuters.

Cotația petrolului Brent a coborât cu 1.1%, la 63,70 dolari pe baril, în timp ce prețul petrolului West Texas Intermediate (WTI), de referință pe piața americană, a scăzut cu 1,5%, la 60,57 dolari pe baril, scrie News.ro.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Activitățile fabricilor chineze au încetinit în februarie la cel mai scăzut ritm din ultimele nouă luni, provocând îngrijorare privind achizițiile de țiței ale Chinei.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

”Există niște discuții că rezervele lor strategice sunt pline, iar unii oameni pariază că China nu va continua să susțină creșterea prețurilor petrolului”, a spus Phil Flynn, analist senior la firma Price Futures Group în Chicago.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Investitorii mai sunt îngrijorați că OPEC și aliații săi, reuniți în cadrul OPEC+, vor crește în curând livrările.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret