Tranzacție: Tinmar a mai preluat un parc fotovoltaic

Tranzacție: Tinmar a mai preluat un parc fotovoltaic
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 1 sep 2022

Compania Tinmar Energy, controlată de omul de afaceri Augustin Oancea, cu operațiuni majore în comerțul cu energie, gaze și produse petroliere, a preluat integral o firmă ce operează un parc fotovoltaic cu putere instalată de peste 4 MW în județul Gorj, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Tinmar Energy a preluat 100% societatea Sigtex SRL, înființată și deținută până în prezent de investitori cehi.

ULTIMA ORĂ Guvernul se pregătește să amâne cu cel puțin 1 an noul mod de calcul al impozitului pe case și clădiri nerezidențiale CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul se pregătește să amâne cu cel puțin 1 an noul mod de calcul al impozitului pe case și clădiri nerezidențiale

Sigtex operează din 2013 centrala electrică fotovoltaică Poiana din comuna Turburea, județul Gorj, cu putere instalată de 4,253 MW. Pe 2021, Sigtex a raportat pierderi de peste jumătate de milion de lei, la venituri totale de 4,17 milioane lei.

Înainte de tranzacție, Tinmar avea un portofoliu fotovoltaic total de 75 MW.

CONFIRMARE FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, începe deja extinderea în România pentru a intra în concurență cu Animax. Planul lansărilor pentru acest an, potențial de 100 de magazine CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, începe deja extinderea în România pentru a intra în concurență cu Animax. Planul lansărilor pentru acest an, potențial de 100 de magazine

Compania a efectuat o achiziție similară și în 2019, după cum a relatat atunci Profit.ro.

Tinmar Energy a terminat anul trecut cu un profit net de aproape 143 milioane lei, la venituri totale de peste 4,7 miliarde lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
tinmar energy
augustin oancea
tranzactie achizitie parc fotovoltaic
energie fotovoltaica