Polițele RCA emise de Euroins expiră azi. Vor fi acceptate dosare de daună pentru produse până la data de 7 decembrie, inclusiv

Polițele RCA emise de Euroins expiră azi. Vor fi acceptate dosare de daună pentru produse până la data de 7 decembrie, inclusiv
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2023

Joi încetează valabilitatea polițelor RCA emise de compania Euroins intrată în faliment, a anunțat Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Excepție fac contractele de asigurare încadrate în clasa de asigurări 15 – Garanții, care vor înceta la data de 5 februarie 2024, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, cu modificările și completările ulterioare”, se arată pe pagina de Facebook a ASF.

CONFIRMARE Mitiska REIM a vândut cele 25 de parcuri de retail deținute în România pentru 219 milioane euro. Cea mai mare tranzacție semnată vreodată pe această nișă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Mitiska REIM a vândut cele 25 de parcuri de retail deținute în România pentru 219 milioane euro. Cea mai mare tranzacție semnată vreodată pe această nișă

Responsabili din Autoritatea de Supraveghere Financiară au precizat că, în prezent, sunt pe piață opt firme care vând RCA și care sunt sustenabile din punct de vedere al solvabilității, arată Rador.

Șoferii care încă dețin  polițe RCA încheiate cu societatea Euroins sunt obligați să încheie noi asigurări obligatorii de răspundere civilă auto, întrucât cele emise de societatea menționată nu mai sunt valabile, începând cu data de 8 decembrie 2023.

În cazul polițelor de asigurare pentru care a operat încetarea de drept, nu mai este necesar un demers suplimentar, în sensul notificării asigurătorului cu privire la încetarea respectivei polițe de asigurare.

FGA anunță că va continua să instrumenteze cereri de deschidere dosar daună primite de la petenți ai Societății Euroins Asigurare-Reasigurare SA, pentru evenimente produse până la data de 7 decembrie 2023, inclusiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
euroins
rca