CEC Bank oferă refinanțări cu dobândă la jumătate față de media pieței pentru salariații spitalelor care luptă cu epidemia

CEC Bank oferă refinanțări cu dobândă la jumătate față de media pieței pentru salariații spitalelor care luptă cu epidemia
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 14 apr 2020

CEC Bank oferă salariaților instituțiilor medicale care sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19, posibilitatea de a-și refinanța creditele de nevoi personale în lei la o dobândă fixă de 5,5% pe an, cea mai mică de pe piață în acest moment, fără alte comisioane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oferta lansată de CEC Bank pentru acest tip de credite vine cu o dobândă  la aproape jumătate față de dobânda medie în sistemul bancar la creditele de consum din portofoliu de circa 10,5%.

Băncile au primit 150.000 de solicitări de suspendare a ratelor de la clienții persoane fizice CITEȘTE ȘI Băncile au primit 150.000 de solicitări de suspendare a ratelor de la clienții persoane fizice

De această refinanțare pot beneficia angajații celor peste 90 de spitale care asigură asistența medicală pacienților testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în faza I și în faza a II-a precum și a celor suport, numite în Ordinul 555/2020 al Ministerului Sănătății.

“CEC Bank intenționează să vină în sprijinul salariaților din spitalele care luptă împotriva COVID-19 și cu o ofertă de credite pentru locuințe cu costuri foarte avantajoase, care urmează a fi lansată în perioada următoare”, arată banca.

Spre exemplu, pentru un credit de consum de 20.000 de lei, cu scadența în 5 ani, rata pe oferta CEC Bank este de 382 de lei, față de 430 de lei în cazul în care se aplică dobânda medie din piață. Banca nu aplică alte comisioane.

Suma maximă ce poate fi împrumutată este 90.000 de lei, pe o durată de până la 5 ani. De asemenea, clienții pot opta pentru o perioadă de grație de 3 luni la rambursarea principalului, timp în care vor fi achitate doar dobânzile.

Creditul poate fi solicitat online sau prin telefon, dar clientul trebuie să meargă la o sucursală pentru semnarea contractului.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
refinantare credite
credit nevoi personale
coronavirus
covid 19
pandemie