Programul Prima Casă, ediția 2019, a fost lansat. LISTA băncilor care acordă credite

Programul Prima Casă, ediția 2019, a fost lansat. LISTA băncilor care acordă credite
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2019

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) anunță lansarea Programului Prima Casă 2019, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finanțelor, a  acordului de distribuire pentru suma de 1,987 miliarde lei din plafonul total de 2 miliarde lei alocat pentru acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Programul Prima Casă 2019 beneficiază de aceleași condiții de acordare a garanției statului român pentru finanțările aprobate de băncile participante. 

EXCLUSIV Acționarii celor 7 administratori de pensii private vin supărați la București, pentru OU 114 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Acționarii celor 7 administratori de pensii private vin supărați la București, pentru OU 114

Programul va fi derulat prin intermediul a 15 bănci finanțatoare: BRD-GSG, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Banca Românească, Unicredit Bank, Garanti Bank, First Bank, Marfin Bank, Credit Agricole, Leumi Bank și Intesa Sanpaolo Bank.

Programul Prima Casă se adresează persoanelor care au până în 35 de ani, oferindu-le oportunitatea de a accesa un credit imobiliar cu un avans de minimum 5% și cu costuri totale de finanțare plafonate. 

De la lansarea programului în anul 2009 și până la finalul lunii decembrie 2018 au fost acordate 267.752 garanții și promisiuni de garantare, în valoare totală de 23,7 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima casa 2019
banci
conditii prima casa