Unicredit Bank are un nou Coordonator al Diviziei de Retail

Unicredit Bank are un nou Coordonator al Diviziei de Retail
scris 16 sep 2019

Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România a aprobat numirea Antoanetei Curteanu, începând cu data de 1 noiembrie 2019, ca Vicepreședinte al Directoratului UniCredit Bank S.A. și Coordonator al Diviziei de Retail. Antoaneta Curteanu va începe să-și exercite responsabilitățile după primirea aprobării prealabile din partea Băncii Naționale a României.

Actualmente Coordonator al Diviziei CIB și Private Banking și membru al Directoratului UniCredit Bulbank, Antoaneta Curteanu îl va înlocui pe Septimiu Postelnicu, care va prelua poziția de membru al Directoratului și  General Manager în cadrul UniCredit Bulbank, Bulgaria.

ULTIMA ORĂ Prețul petrolului explodează în piețele internaționale. Țițeiul de tip Brent a depășit la debutul sesiunii asiatice maximul ultimelor 4 luni și jumătate după atacul cu drone din Arabia Saudită CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Prețul petrolului explodează în piețele internaționale. Țițeiul de tip Brent a depășit la debutul sesiunii asiatice maximul ultimelor 4 luni și jumătate după atacul cu drone din Arabia Saudită

Antoaneta Curteanu are mai mult de 25 de ani experiență în sistemul bancar, dintre care 18 în cadrul Grupului UniCredit. În perioada 2005-2007, a fost Vicepreședinte executiv și Membru al Directoratului UniCredit Romania, pentru ca în 2007 să preia poziția de Director Adjunct al Diviziei Corporate și Global Transaction Banking a UniCredit Țiriac Bank. În 2010, a devenit CEO al UniCredit Leasing Romania, o poziție pe care a ocupat-o până în mai 2016, când a preluat rolul în cadrul UniCredit Bulbank.

Septimiu Postelnicu, Coordonator al Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank în ultimii trei ani și, din mai 2018, Vicepreședinte al Directoratului, are o experiență de 21 de ani în domeniul serviciilor financiare, în poziții manageriale din zone diverse de business - atât comerciale, cât și operaționale. Astfel, în perioada 2004-2006 a ocupat poziția de Managing Director al HVB Leasing România, iar între 2006 - 2008 a fost CEO și respectiv Coordonator de integrare UniCredit Leasing - HVB Leasing în cadrul UniCredit Leasing Corporation. În 2009 a acceptat provocarea unei experiențe internaționale în cadrul Grupului UniCredit, ocupând poziția de Head of Global Services al UniCredit Leasing S.p.a., în Milano, iar în 2010 a fost numit Head of Global Banking Services în UniCredit Bank S.A.

Grupul UniCredit este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management și UniCredit Services.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unicredit
antoaneta curteanu