Bittnet Systems are un contract semnificativ pentru Dendrio

Bittnet Systems are un contract semnificativ pentru Dendrio
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 18 ian 2024

Bittnet Systems, parte din grupul care la finalul anului trecut a atras o finanțare de 10 milioane lei, prin plasarea de obligațiuni, va obține bani pe segmentul Cloud și Infrastructură, printr-un contract cu un client din sectorul public.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Este semnat un contract semnificativ de către Dendrio Solutions, parte din pilonul Cloud& Infrastructure al Grupului. Acordul a fost semnat deDendrio împreună cu alte 2 companii cu care este în asociere, iar valoarea acestuia este de 253 milioane lei, din care componenta de livrări a Dendrio este de aproximativ 63 milioane lei.

Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea de echipamente de rețele informatice (switchuri) și servicii de instruire aferente funcționării acestora. Perioada de derulare a contractului este de 36 luni de la semnare (până în ianuarie 2027).

GRAFICE Pilonul II a făcut plăți de peste 2 miliarde de lei către beneficiari, dintre care aproape jumătate doar în 2023 CITEȘTE ȘI GRAFICE Pilonul II a făcut plăți de peste 2 miliarde de lei către beneficiari, dintre care aproape jumătate doar în 2023

Contractul este de tipul acord cadru, fără obligativitatea clientului de a atinge sumele maxime în comenzi, iar valoarea totală este dată de cantitatea maximă de echipamente ce ar putea fi comandate de beneficiar în baza acordurilor subsecvente. Beneficiarul este un client din sectorul public.

Titlurile Bittnet Systems au fost listate pe piața AeRo a BVB în primăvara anului 2015, primul exercițiu al unei companii din IT, și ulterior au ajuns la cota pieței reglementate și inclusiv în indicii de piețe de fontieră ai agenției de evaluare financiară FTSE Russell. Compania, în care fondatorii Mihai și Cristian Logofătu și-au diluat treptat participația, are la ultimul preț de la BVB, de 0,2760 lei/acțiune, o capitalizare bursieră de 176,30 milioane lei (35,43 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet systems
bvb
bursa
mihai logofatu
dendrio