Nou director pentru deținerile SIF Transilvania de pe litoral. THR Marea Neagră raportase pierderi semestriale de 8,4 milioane lei

Nou director pentru deținerile SIF Transilvania de pe litoral. THR Marea Neagră raportase pierderi semestriale de 8,4 milioane lei
scris 28 sep 2016

Georgiana-Narcisa Moșoiu a fost numită director general al companiei THR Marea Neagră, din portofoliul SIF Transilvania, în contextul în care operatorul hotelier raportase pierderi semestriale de 8,40 milioane lei.

Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră (EFO), companie listată la Bursa de Valori București, va avea un nou director general începând cu 1 octombrie. Georgiana-Narcisa Moșoiu a fost promovată din funcția de director general adjunct și ar urma să ocupe noua poziție până pe 30 septembrie 2017.

Pe portalul LinkedIn, noul șef al companiei mai figurează ca manager al Hotelului Splendid din Mamaia, din aprilie 2014.

THR Marea Neagră, companie care operează 23 de unități hoteliere în stațiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Venus și Saturn de pe litorall românesc, este în proporție de 77,71% controlată de SIF Transilvania (SIF3).

La raportarea semestrială, societatea menționa că a ajuns la o pierdere netă de 8,40 milioane lei, cu 29,43% mai mare decât cea de 6,49 milioane lei din prima jumătate a anului trecut.

La BVB, titlurile cu simbolul EFO este tranzacționat pe volume foarte mici, iar la ultimul preț, de 0,0935 lei/acțiune, consemnat în ședința de ieri, THR MareaNeagră are o capitalizare bursieră de 54,07 milioane lei (12,15 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
thr marea neagra
sif transilvania
bvb
bursa
turism
hotel
eforie
mamaia
litoral