Producătorul berilor Bermas, Suceava și Călimani va achita dividende reprezentând aproape întreg profitul net

Producătorul berilor Bermas, Suceava și Călimani va achita dividende reprezentând aproape întreg profitul net
scris 27 apr 2018

Producătorul berilor Bermas, Suceava și Călimani va achita dividende de peste 1,5 milioane lei, reprezentând aproape întreg profitul net aferent anului trecut, de 1,7 milioane lei, banii urmând să fie achitată în vara acestui an.

Luna trecută, compania a închis cu subscriere integrală oferta publică de răscumpărare pentru 6% din acțiunile proprii, operațiune de piață în valoare de 1,42 milioane lei, SIF Banat-Crișana fiind vânzătorul cel mai mare.

În raportarea anuală preliminară, Bermas, producător al berilor Bermas, Suceava și Călimani, indică faptul că a obținut în 2017 venituri din cifra de afaceri de 27,96 milioane lei, în urcare cu 11,92% față de 24,98 milioane lei în exercițiul financiar anterior.

Omul de afaceri taiwanez Hung Ching Ling, care controlează Romcarbon și Greenfiber, a decedat CITEȘTE ȘI Omul de afaceri taiwanez Hung Ching Ling, care controlează Romcarbon și Greenfiber, a decedat

În același interval de raportare, profitul operațional s-a majorat cu 13,88%, la 3,20 milioane lei, de la 2,81 milioane lei, iar profitul net a urcat cu 15,03%, la 1,76 milioane lei, de la 1,53 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bermas
bvb
bursa
brk financial group
bere