Fiul fostului primar al Capitalei Adriean Videanu a intrat în afacerea Greenbroker

Fiul fostului primar al Capitalei Adriean Videanu a intrat în afacerea Greenbroker
scris 10 ian 2018

Andrei Videanu, fiul fostului ministru și primar general al Capitalei, Adriean Videanu, a intrat în afacerea Greenbroker, care administrează platforma deseuriambalaje.ro, care facilitează conectarea online a producătorilor/importatorilor de bunuri ambalate cu reciclatorii și colectorii de deșeuri de ambalaje.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

El a preluat 20% din acțiunile firmei.

În 2016, primul an de funcționare, Greenbroker a avut afaceri de 45.800 lei și un profit net de 27.000 lei.

Tranzacție: Rosal Grup, fondat de Prigoană, a cumpărat o firmă care transformă deșeuri urbane în combustibili petrolieri, cu certificate CO2, lansată de un fost intern BNR CITEȘTE ȘI Tranzacție: Rosal Grup, fondat de Prigoană, a cumpărat o firmă care transformă deșeuri urbane în combustibili petrolieri, cu certificate CO2, lansată de un fost intern BNR

Andrei Videanu (28 de ani) operează deja în domeniu, fiind acționar și la Rom Waste Solutions, una din cele mai importante companii în domeniul managementului deșeurilor municipale și reciclării din România.

Firma procesează zilnic circa 500 de tone de deșeuri, peste o treime din deșeurile municipale generate în București, fiind controlată de fondul de investiții Axxess Capital.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
videanu
greenbroker
deseuri