Ford și BMW, printre investitorii în startup-ul Solid Power

Ford și BMW, printre investitorii în startup-ul Solid Power
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2021

Ford și BMW sunt printre investitorii în startup-ul Solid Power, producător de baterii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Runda de finanțare este în valoare de 130 milioane dolari, conform Reuters.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Runda de investiții din seria B, care include firma de capital de risc Volta Energy Technologies, permite Solid Power să extindă capacitățile de producție interne.

Anunțul marchează a doua investiție în Solid Power pentru Ford și Volta Energy. Ambele au participat la runda Seriei A de 26 milioane dolari în 2018, care a inclus Hyundai Motor și Samsung Electronics.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Solid Power, cu sediul în apropiere de Denver, a adunat 5 milioane de dolari în datorii convertibile de la BMW iVentures la începutul acestui an. Parteneriatul său cu producătorul german de automobile a început în 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
bmw