FOTO Orbis a deschis primul hotel sub brandul Ibis Styles din România

scris 29 ian 2018

Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est, a deschis Ibis Styles Arad, primul hotel sub acest brand din România, și continuă să țină deschise posturi pentru angajare pe diferite poziții, de la recepționer și bucătar la barman și personal tehnic.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Salariile oferite sunt cuprinse între 450 și 1.000 euro/lună, în funcție de post.

Hotelul este clasificat la 3 stele și are 72 de camere. 

Tranzacție surpriză: Frații Comăniciu, foști proprietari ai Delaco, lasă lactatele și intră în imobiliare - au cumpărat un mare centru comercial, prima investiție în România a grupului britanic Miller CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Frații Comăniciu, foști proprietari ai Delaco, lasă lactatele și intră în imobiliare - au cumpărat un mare centru comercial, prima investiție în România a grupului britanic Miller

În toamnă, grupul, înregistrat în Polonia, a anunțat pentru România mai multe deschideri hoteliere pregătite, respectiv Mercure Sighișoara Binderbubi, ibis Styles Arad, Mercure Bucharest Unirii, ca plan de a stimula prezența pe piețe noi și promițătoare din Europa de Est.  

Al doilea hotel sub brandul Ibis Styles va fi deschis în București, în parteneriat cu  Construcții Erbașu.

Tot în toamnă, Orbis a lansat brandul de aparthoteluri Adagio în Europa de Est, inclusiv în România.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț hotelier din Polonia și Europa Centrală. Orbis deține 117 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 tari: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

FOTO Orbis a deschis primul hotel sub brandul Ibis Styles din România


Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. 

Pentru primele 9 luni ale anului trecut, grupul a anunțat o creștere de 6,3% a vânzărilor nete, de până la 258,8 milioane euro, și o creștere a EBITDAR (câștigul înainte de taxe și depreciere, dar care exclude și costurile de restructurare și/sau închiriere) de 10,4% (până la 97,8 milioane euro) față de 9 milioane în primele nouă luni din 2016. EBITDA operațional s-a ridicat la 86,2 milioane euro, o creștere de 21,1%.

viewscnt
Afla mai multe despre
frank reul
orbis
hotel