Interesul ridicat pentru vacanțe în zone mai puțin aglomerate transformă Delta într-una dintre destinațiile interne preferate și în 2021. “Românii sunt nerăbdători să iasă din case.”

Interesul ridicat pentru vacanțe în zone mai puțin aglomerate transformă Delta într-una dintre destinațiile interne preferate și în 2021. “Românii sunt nerăbdători să iasă din case.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 feb 2021

Interesul ridicat al românilor pentru vacanțe în zone mai puțin aglomerate transformă Delta Dunării într-una dintre destinațiile interne preferate de turiști și în 2021, estimează reprezentanții Green Village Resort din Sfântu Gheorghe, pe baza cifrelor raportate după participarea la Târgul de Turism al României. Astfel, a crescut cu 50% numărul rezervărilor efectuate în intervalul 18-21 februarie, în cadrul evenimentului organizat în mediul virtual de Centrul Expozițional Romexpo. 80% din rezervări sunt pentru sejururi în luna aprilie, iar, dintre acestea, jumătate au fost făcute pentru primul weekend din lună, în care complexul își va redeschide porțile pentru turiști.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

“Acest lucru arată, pe de o parte, faptul că românii sunt nerăbdători să iasă din case și să se bucure de o vacanță în Delta Dunării. E o tendință care, cu siguranță, se va accentua pe măsură ce se apropie sezonul estival. Dar, de cealaltă parte, mulți nu uită că încă suntem în pandemie și, de aceea, încearcă să împace dorința de a călători cu nevoia de a se simți în siguranță”, spune Octavian Moldovan, Director General al “The Makers”, compania care asigură managementul Green Village Resort.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Persoanele care au rezervat sejururi pentru luna aprilie sunt, în special, cupluri, dar și familii cu copii și au ales pachete cu o durată medie de 4-5 nopți. La începutul lunii aprilie, patru nopți de cazare cu mic dejun inclus costă 114 euro de persoană. 

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

2021 este cel de-al șaptelea an de funcționare al Green Village 4* Resort de la preluarea sa de către Eurolines Group, fiind și prima investiție în hotelărie a grupului condus de omul de afaceri Dragoș Anastasiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
delta
green