Amber angajează: Salariile și condițiile pe care le oferim sunt la un nivel ridicat si identice cu cele din București

Amber angajează: Salariile și condițiile pe care le oferim sunt la un nivel ridicat si identice cu cele din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2022

Amber, studio independent de game development din România, se dezvoltă în Botoșani, oraș în care este prezent din octombrie 2019. Compania românească a început oficial activitatea într-un nou sediu, în care va atrage încă 100 de specialiști în perioada următoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Ne dorim să atragem oameni din Botoșani și din alte localități din jurul orașului și să creăm oportunități pentru tineri astfel încât aceștia să lucreze într-o industrie nouă și creativă în Botoșani și să ajute la dezvoltarea economiei locale. Salariile și condițiile pe care le oferim sunt la un nivel ridicat si sunt identice cu cele din București”, a precizat Mihai Pohonțu, Chairman Amber.

VIDEO Smartphone-ul moto e32 a ajuns în România CITEȘTE ȘI VIDEO Smartphone-ul moto e32 a ajuns în România

Biroul din Botoșani furnizează servicii de Quality Assurance (testare) pentru jocurile dezvoltate sau co-dezvoltate de Amber pentru platforme diverse - mobile, PC și console.

La nivel de grup, Amber a raportat în 2021 o cifră de afaceri record de 126,8 milioane de lei (30,5 milioane USD), o creștere cu 56% comparativ cu 2020.

Amber are peste 1000 de angajați în birourile din București, Botoșani, Guadalajara, Montreal, Kyiv, San Francisco și Los Angeles.

Înființată în 2013 în București, Amber este o agenție creativă structurată ca o rețea de studiouri cu specializări diferite, oferind o paletă largă de soluții de dezvoltare de jocuri video, ce include livrarea de produse complete, co-dezvoltare, conversie de platforme, live operations și servicii de suport. În acest moment, în Amber lucrează peste 1000 de specialiști.

viewscnt
Afla mai multe despre
amber
jocuri
angajati