Amdaris pregătește 1.000 de angajări, inclusiv în România. "Europa de Est găzduiește o multitudine de talente."

Amdaris pregătește 1.000 de angajări, inclusiv în România. "Europa de Est găzduiește o multitudine de talente."
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 22 oct 2021

Amdaris, companie specializată în dezvoltarea și implementarea de servicii web, software și mobile, vrea să angajeze 1.000 de persoane în următorii trei ani, inclusiv în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amdaris a fost înființată în 2009 de Vlad Nanu, din Republica Moldova, și britanicul Andy Rogers. Compania are sediul la Bristol, Marea Britanie, și birouri în Republica Moldova (Chișinău), România (Timișoara), Emiratele Arabe Unite (Dubai) și Ucraina (Odesa), ultimul deschis recent.

Compania are în plan deschiderea de noi centre de dezvoltare în Europa și extinderea prezenței în Moldova și România, vizând crearea a 1.000 de noi locuri de muncă în următorii trei ani.

Instagram își va lăsa utilizatorii să posteze de pe PC CITEȘTE ȘI Instagram își va lăsa utilizatorii să posteze de pe PC

Finanțarea expansiunii va fi asigurată de investiția de 6 milioane de lire sterline atrasă de la fondul britanic BSG anul trecut.

"Europa de Est găzduiește o multitudine de talente în domeniul tehnologiei, iar faptul că putem crea un număr atât de strălucit de roluri noi este fantastic și o dovadă a talentului pe care îl avem deja în echipă. Extinderea noastră cu noi centre în Europa de Est este doar începutul; dorim să înființăm din ce în ce mai multe centre de excelență pe continent și mai departe, ajutând la crearea unei rețele de resurse care să aducă beneficii clienților noștri, comunităților și dezvoltării globale”, spune Andy Rogers, care deține și poziția de director general al Amdaris, alături de Vlad Nanu.

Amdaris România, fondată în 2012, a obținut afaceri de 13,26 milioane de lei în 2020, aproape duble comparativ cu anul precedent. Profitul net a crescut de patru ori, până la 741.469 lei.

Centrul din Timișoara a avut un număr mediu de 71 de angajați pe parcursul anului trecut, în creștere de la 59 de angajați în 2019.

Iarna trecută, compania și-a mutat echipa din România în complexul de birouri Iulius Town din Timișoara, închiriind o suprafață 1.000 de metri pătrați pentru a răspunde "interesului extrem de ridicat din partea comunității locale de programatori”.

viewscnt
Afla mai multe despre
amdaris
amdaris timisoara
angajari
vlad nanu
andy rogers