Apple a vândut 100 de milioane de smartphone-uri iPhone 12 în 7 luni

Apple a vândut 100 de milioane de smartphone-uri iPhone 12 în 7 luni
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 iul 2021

Seria iPhone 12 a avut nevoie de doar 7 luni, cu două luni mai puțin decât iPhone 11, pentru a depăși pragul de 100 de milioane de unități livrate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul acesta, Apple a atins mai repede suta de milioane de iPhone-uri din cea mai nouă serie vândute, după ce a depășit acest prag la 7 lui de la data lansării pe piață.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

100 de milioane de unități vândute în 7 luni este o performanță mai bună decât cea realizată anul trecut, când s-a ajuns la 100 de milioane de modele din seria iPhone 11 vândute după 9 luni.

Mai mult de atât, Apple poate fi optimistă și în ceea ce privește veniturile, deoarece cel mai scump model - cu cea mai mare marjă de profit - se vinde, de asemenea, foarte bine. Din totalul vânzărilor primelor 7 luni, conform Counterpoint Research, iPhone 12 Pro Max reprezintă 29%.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Anul trecut, cel mai scump model din seria iPhone 11, reprezenta 25% din vânzări. Diferența de performanță dintre modelele de top va duce la o creștere a veniturilor cu 22% pe primele 7 luni, estimează cei de la Counterpoint Research.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Trecerea la 5G este considerată unul din factorii cu o contribuție importantă la succesul seriei iPhone 12. De altfel, iPhone 12 este bătut doar de iPhone 6, care a fost smartphone-ul ce a făcut trecerea la 4G.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
smartphone
iphone 12