Apple extinde disponibilitatea serviciului Self Service Repair

Apple extinde disponibilitatea serviciului Self Service Repair
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 dec 2023

Self Service Repair, serviciul prin care utilizatorii care pot și vor să-și repare singuri produsele Apple, va fi disponibil în mai multe țări și pentru mai multe produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a anunțat una dintre cele mai mari extinderi de până acum a serviciului Self Service Repair, prin care utilizatorii pot închiria instrumentele necesare și încerca să facă singuri reparații la iPhone și alte produse Apple.

Self Service Repair va fi disponibil în alte 24 de țări europene, inclusiv Croația, Danemarca, Grecia, Olanda, Portugalia și Elveția, anunță compania americană fără a numi toate țările vizate de extindere.

iOS 17.2, disponibil oficial împreună cu o nouă aplicație CITEȘTE ȘI iOS 17.2, disponibil oficial împreună cu o nouă aplicație

Astfel, serviciul de reparații pe cont propriu oferit de Apple va fi disponibil în total în 33 de țări.

Totodată, același serviciu acceptă acum și noile iPhone 15, alături de modelele de Mac cu cipuri M2. Asta face ca programul să acopere acum 35 de produse.

Cu aceeași ocazie, Apple lansează Apple Diagnostics for Self Service Repair pentru iPhone și Mac, care pune la dispoziția utilizatorilor aceleași instrumente de testare pe care le folosesc și service-urile autorizate.

Acest serviciu este acum disponibil în Statele Unite și va fi oferit în Europa de anul viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
self service repair
iphone
mac