Apple lansează marți iPhone 15

Apple lansează marți iPhone 15
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 sep 2023

Marți seara, Apple organizează cel mai important eveniment anual al companiei. Numit „Wonderlust”, în cadrul acestuia sunt așteptate să fie prezentate mai multe noutăți, în frunte cu seria de smartphone-uri iPhone 15.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Seria iPhone 15, compusă și de această dată din patru modele, va fi, fără îndoială, capul de afiș al evenimentului organizat în cadrul Apple Park din Cupertino și transmis atât pe site-ul companiei, cât și pe YouTube.

iPhone 15 va marca trecerea forțată a smartphone-urilor Apple la conectorul USB-C, având potențialul de a simplifica viața utilizatorilor care dețin mai multe dispozitive, inclusiv telefoane cu Android.

Apple a emis o actualizare software de urgență, program spion Pegasus în iPhone-uri și iPad-uri CITEȘTE ȘI Apple a emis o actualizare software de urgență, program spion Pegasus în iPhone-uri și iPad-uri

iPhone 15 și iPhone 15 Plus, cele mai ieftine modele ale seriei, urmează să primească funcționalitatea Dynamic Island, care anul trecut a fost rezervată modelelor Pro.

iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max vor beneficia de o serie de upgrade-uri exclusive, prin care Apple încearcă să le crească vânzările, pentru a obține un profit mai mare.

Din câte se pare, cele două vor avea la bază un cadru din titanium și rame mai înguste în jurul ecranului decât celelalte modele din serie.

Pe lista noutăților exclusive ale celor două modele Pro ar urma să se mai numere un așa-numit Action Button personalizabil, un nou chipset pe 3nm și îmbunătățiri pe partea foto.

Conform informațiilor pe surse, Apple ar urma să profite de numărul mare de îmbunătățiri aduse modelelor Pro pentru a crește prețul acestora cu 100 de dolari.

Pe lângă iPhone-uri, tot acum Apple este așteptată să lanseze o nouă serie Apple Watch cu îmbunătățiri minore și o versiune a căștilor AirPods Pro cu alimentare pe USB-C.

În fine, Apple va anunța în cadrul acestui eveniment când vor fi disponibile noile versiune ale sistemelor sale de operare, de la iOS 17 la macOS Sonoma.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 15
airpods
apple watch