Bing atinge un nivel record de trafic

Bing atinge un nivel record de trafic
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 mar 2023

Bing a ajuns la 100 de milioane de utilizatori activi zilnic, anunță Microsoft într-o postare pe blogul dedicat motorului său de căutare,

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul Bing, care include un chatbot disponibil pe bază de invitație și un nou sistem de rankare numit Prometheus, are deja câteva milioane de utilizatori, deși nu este încă disponibil publicului larg.

Această creștere a dus numărul total de utilizatori ai motorului de căutare la peste 100 de milioane pe zi, o treime dintre aceștia fiind utilizatori noi.

Messenger redevine parte a aplicației Facebook CITEȘTE ȘI Messenger redevine parte a aplicației Facebook

Microsoft spune că o contribuție importantă la această creștere au avut browser-ul Edge, care este impus utilizatorilor de Windows, și schimbările din noul Bing.

În urmă cu o lună, Microsoft anunța noul Bing, cu un chatbot similar dar mai avansat decât ChatGPT, care poate răspunde la întrebările utilizatorilor și poate oferi inclusiv informații recente.

În prezent, este în plină desfășurare o adevărată cursă între companiile de tehnologie, care se grăbesc să-și lanseze cât mai repede proprii chatboți, după succesul de care s-a bucurat ChatGPT.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
bing