Bluesky își deschide porțile pentru toată lumea

Bluesky își deschide porțile pentru toată lumea
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 feb 2024

Alternativa open-source la X/Twitter dezvoltată de Jack Dorsey a renunțat la sistemul de invitații și a dat drumul la înscrieri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

După o lungă perioadă în care accesul s-a putut face doar pe bază de invitație, Bluesky își deschide oficial porțile și îi primește pe toți cei interesați de o alternativă la X sau la produsele dezvoltate de Meta.

Sistemul de invitații a fost preferat până acum pentru a se putea controla numărul de utilizatori și a se extinde în concordanță infrastructura tehnică.

Meta va identifica pe rețelele sale de socializare orice imagine generată de inteligența artificială CITEȘTE ȘI Meta va identifica pe rețelele sale de socializare orice imagine generată de inteligența artificială

Bluesky, care a fost un proiect guvernat de Twitter înainte ca rețeaua să fie preluată de Elon Musk, este o rețea socială descentralizată, în care utilizatorii își pot crea propriile feed-uri de conținut pe care oricine le poate urmări.

Deși accesibilă până acum doar pe bază de invitație, Bluesky are peste trei milioane de utilizatori, un număr care ar putea crește mai repede după ridicarea restricției la înregistrare.

Peisajul platformelor sociale de tipul Twitter s-a schimbat mult de când Jack Dorsey a plecat de la Twitter cu Bluesky și până acum.

Între timp, principală amenințare pentru X a devenit Threads, rețeaua lansată anul trecut de Meta, care are deja peste 130 de milioane de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
bluesky
jack dorsey