Samsung pregătește deja un update pentru Galaxy S24

Samsung pregătește deja un update pentru Galaxy S24
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 feb 2024

După ce unii din posesorii noilor smartphone-uri Samsung din seria Galaxy S24 s-au plâns de calitatea fotografiilor, compania a promis că va rezolva problema printr-un viitor update.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un topic de pe forumul oficial Samsung din Coreea de Sud a strâns mai multe mesaje în care utilizatorii se plângeau de anumite aspecte care-i nemulțumesc la camera foto.

Concret, utilizatorii sunt nemulțumiți că unele texturi și detalii din fotografii sunt blurate.

O revoluție a smartphone-urilor - Vor cumpăra oamenii telefoane scumpe datorită aplicațiilor de inteligență artificială promise? CITEȘTE ȘI O revoluție a smartphone-urilor - Vor cumpăra oamenii telefoane scumpe datorită aplicațiilor de inteligență artificială promise?

La aceste mesaje, unul din reprezentanții companiei a confirmat problemele și a spus că Samsung lucrează deja la o rezolvare, care va fi inclusă într-un viitor update.

Nu pe toate telefoanele din noua serie sunt vizibile aceste probleme. În schimb, spre deosebire de generația anterioară, Samsung a ales să reducă din procesarea ulterioară în favoare unor culori mai naturale.

Noua serie de flagship-uri Galaxy S24 a început să fie disponibilă de la finele lunii ianuarie. Prețurile acesteia încep de la 800 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s24
smartphone