Cognizant Softvision deschide un nou studio în Timișoara și crește echipa

Cognizant Softvision deschide un nou studio în Timișoara și crește echipa
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2022

Cognizant Softvision, companie IT, deschide un nou studio în Timișoara, în United Business Center 0, parte a Iulius Town, și intenționează să angajeze specialiști IT.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La nivel național, compania are studios în Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași și Baia Mare și peste 2.500 de angajați.

Efectul FTX: Brokerul Genesis suspendă activitatea diviziei de creditare, invocând cereri de retragere “anormale” . Colapsul riscă să afecteze și alți creditori de criptomonede, deja un nou faliment la orizont CITEȘTE ȘI Efectul FTX: Brokerul Genesis suspendă activitatea diviziei de creditare, invocând cereri de retragere “anormale” . Colapsul riscă să afecteze și alți creditori de criptomonede, deja un nou faliment la orizont

„Angajăm constant oameni pasionați, iar acum în hub-ul nostru din Timișoara avem aproape 400 de angajați, inclusiv colegi care lucrează doar remote în orașe precum: Arad, Hunedoara și Craiova. Recrutăm activ profesioniști din toate tehnologiile, de la Java, la Full Stack Web, .NET,DevOps, Mobile, QA, precum și Business Analysts, Project Managers etc. În acest moment,  recrutăm la nivel național, înțelegând că oamenii nu trebuie să lucreze fizic în studiourile noastre. Le dăm putere să aleagă o experiență de lucru hibridă care se potrivește cel mai bine stilului lor de viață”, a declarat Raluca Dolan, Director HR Cognizant Softvision.

Cognizant Technology Solutions România (fostă Softvision) Cluj-Napoca a fost fondată de antreprenorul local Laurențiu Russo în 1994 și cumpărată în 2018 de gigantul american Cognizant.

Furnizorul american de soluții IT Cognizant a fost  fondat la Teaneck, New Jersey, în 1994, și se numără printre companiile cu cea mai rapidă dezvoltare din Fortune 500. Compania este inclusă în indicii Nasdaq și S&P 500 ai bursei de la New York.

viewscnt
Afla mai multe despre
softvision
cognizant
preluare
negocieri
laurentiu russo
software
solutii it