Dan Oros părăsește Google după 6 ani, pentru o poziție de CEO

Dan Oros părăsește Google după 6 ani, pentru o poziție de CEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mai 2023

Dan Oros, Head of Marketing în cadrul echipei Google România, părăsește după 6 ani Google și se alătură în calitate de CEO startup-ului orădean Creatopy.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Dan Oros, cel care conduce operațiunile de marketing ale Google în România, se alătură echipei Creatopy în calitate de CEO, dar și ca Chairman of the Board la Flipsnack.

EXCLUSIV Trencadis, cu un nou acționar majoritar, alături de Frank Timiș, și-a fixat planul pe 12 luni. CIO în Guvernul Dăncilă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Trencadis, cu un nou acționar majoritar, alături de Frank Timiș, și-a fixat planul pe 12 luni. CIO în Guvernul Dăncilă

„De 6 ani conduc activitățile de marketing pentru Google și YouTube în România și câteva inițiative în CEE. Am avut oportunitatea să coordonez super inițiative, de la a crește business-ul local împreună cu cei de la Sales, până la proiecte educaționale pentru peste 500.000 ded români, lansări de produse - YouTube Music, Premium, Google Pay), susținerea ecosistemului de startup-uri, suport în dezvoltarea YouTube și multe altele”, spune Dan Oros.

El se alătură Creatopy, un startup românesc, o platformă online de creare de reclame, livrare și optimizare. Creatopy a fost cunoscut până în 2021 drept Bannersnack.

Flipsnack este un produs care realizează reviste și broșuri digitale.

Apple închide serviciul My Photo Stream CITEȘTE ȘI Apple închide serviciul My Photo Stream

În 2022, Dan Oros a anunțat că investește într-un nou startup: Bloomcoding, o școală digitală de programare si logica pentru copii cu vârste de până la 14 ani.

Dan Oros este cunoscut ca investitor în startup-uri românești, fiind unul dintre scouterii  fondului de investiții american Accel, în programul acestuia de scouting, cu investiții pre-seed în echipe tech din Europa. De-a lungul timpului, managerul român a investit în cel puțin 10 startup-uri de tehnologie.

viewscnt
Afla mai multe despre
dan oros
creatopy
google