Elon Musk angajează un hacker celebru

Elon Musk angajează un hacker celebru
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2022

George "Geohot" Hotz, unul dintre cei mai celebri hackeri din lume, se alătură echipei Twitter. După deblocarea iPhone-urilor și PlayStation-urilor, va avea un rol în Google și Facebook, potrivit ANSA și Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Hotz va lucra alături de Musk timp de trei luni pentru a îmbunătăți instrumentul de căutare al rețelei sociale.

Cum arată planurile de separare și câți oameni vor fi implicați în noua companie de motoare de la Mioveni - \ CITEȘTE ȘI Cum arată planurile de separare și câți oameni vor fi implicați în noua companie de motoare de la Mioveni - "Horse”. Șeful Dacia, despre ținta de 2 milioane de mașini: „România este inima acestui business!”

"În ceea ce privește angajările, persoanele care se pricep la coding sunt prioritatea principală", a spus noul proprietar al Twitter, în timpul unei reuniuni cu ceea ce a mai rămas din forța de muncă a companiei.

În ultimele săptămâni, platforma a concediat aproximativ 7.500 de angajați, mai exact două treimi dintre angajații săi la nivel global.

Din aceeași întâlnire, potrivit reprezentanților mass-media, printre care "The Verge", ar fi reieșit că în curând fiecare angajat va trebui să-i trimită lui Musk, o dată pe săptămână, actualizări cu privire la evoluția sarcinilor primite.

FOTO Tesla lansează noi angajări în România CITEȘTE ȘI FOTO Tesla lansează noi angajări în România

Potrivit antreprenorului, reorganizarea companiei va aduce inițial haos și "multe greșeli", dar "se va stabiliza în timp".

Nu lipsește ajutorul comunității dezvoltatorilor, pentru a încerca să facă din Twitter o platformă mai interesantă și mai sigură. Precum Moxie Marlinspike, fondatorul aplicației de mesagerie Signal, care s-ar fi oferit să ajute la protejarea mesajelor private, de la utilizator la utilizator.

Este aceeași tehnologie care împiedică citirea chaturilor WhatsApp și a altor servicii de către terți, inclusiv de către guverne sau hackeri profesioniști, deoarece sunt criptate.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter