Facebook este în căutarea unui analist pentru combaterea terorismului

Facebook este în căutarea unui analist pentru combaterea terorismului
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 15 nov 2016

Facebook vrea să angajeze un analist specializat în combaterea terorismului, care să se alăture echipei din Washington, potrivit unui anunț publicat pe site-ul rețelei sociale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Candidatul ales pe această poziție va avea responsabilitatea să ne ajute cu eforturile de a identifica cele mai recente unelte, tactici și elemente de infrastructură folosite de teroriști, care afectează Facebook și ecosistemul său”, se arată în anunțul de angajare.

Candidații trebuie să aibă studii superioare în științe politice, economie, relații internaționale sau combaterea terorismului, experiență în cercetare, culegerea și analiza datelor, experiență legată de antiterorism, precum și interes pentru tehnologie, care să poată fi demonstrat.

Anunțul de angajare a fost publicat și pe rețeaua profesională LinkedIn.

Google și Facebook anunță măsuri împotriva știrilor false de pe internet CITEȘTE ȘI Google și Facebook anunță măsuri împotriva știrilor false de pe internet

Companiile din tehnologie încearcă să prevină, prin diferite metode, folosirea produselor și serviciilor pe care le oferă pentru organizarea unor atentate teroriste sau răspândirea de idei considerate extremiste.

”Cred că singura metodă sustenabilă de a lupta împotriva celor care caută să ne separe este să creăm o lume unde înțelegerea și empatia se pot răspândi mai rapid decât ura și în care fiecare individ din fiecare țară se simte conectat și iubit”, a scris Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, într-o postare din luna martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
analist
terorism
atentate
zuckerberg
angajare
job
linkedin