FOTO UiPath continuă recrutările surpriză

FOTO UiPath continuă recrutările surpriză

Daniel Dines Foto UiPath

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 1 mai 2023

UiPath continuă recrutările surpriză, instalând-o acum, în poziția de Chief Customer Officer, pe Kelly Ducourty, veterană a industriei, anterior la Google și Hewlett Packard Enterprise.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

La Google a fost vicepreședinte coordonator al strategiei și operațiunilor Go-to-Market pentru Google Cloud, cu extinderea geografică pe 10 piețe, iar la Hewlett Packard Enterprise a fost vicepreședinte pentru vânzări globale.

EXCLUSIV Portland Trust, susținut de un gigant de pe Wall Street, intră pe piața centrelor de date și pregătește „cea mai importantă locație fizică dedicată unor astfel de servicii“ din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Portland Trust, susținut de un gigant de pe Wall Street, intră pe piața centrelor de date și pregătește „cea mai importantă locație fizică dedicată unor astfel de servicii“ din România

La UiPath, Ducourty va conduce toate operațiunile cu clienții.

FOTO UiPath continuă recrutările surpriză

Recent, cum a anunțat Profit.ro, UiPath a recrutat-o în Consiliul de Administrație și pe Karenann Terrell, executiv în mai multe companii din Fortune 500, top al celor mai mari companii publice americane după cifra de afaceri.

Terrell a ocupat roluri-cheie în mai multe companii Fortune 500, inclusiv în calitate de Chief Information Officer, precum Walmart Stores, Baxter International și DaimlerChrysler.

Cel mai recent, ea a ocupat funcția de Chief Digital & Technology Officer pentru GSK (fostă GlaxoSmithKline) și a fost recunoscută drept „CIO al anului” de către NASSCOM, distinsă cu Premiul Fisher-Hopper.

EXCLUSIV Impetum Group lansează un nou fond de “special situations” CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Impetum Group lansează un nou fond de “special situations”

Terrell este, de asemenea, consilier principal al Insight Partners și membru al Consiliului consultativ Google Cloud.

FOTO UiPath continuă recrutările surpriză

„Karenann este o completare incredibilă la Consiliul de administrație al UiPath”, spune Daniel Dines, președinte al Consiliului și co-fondator și co-CEO UiPath. „Credem că va aduce noi perspective afacerii noastre în timp ce ne ajutăm clienții să accelereze inovația, deoarece UiPath continuă să fie un consilier de încredere în automatizarea întreprinderilor pentru clienții din întreaga lume.”

Tot recent, Profit.ro a anunțat că Chris Weber renunță la funcția de Chief Business Officer, după doar un an. El va asigura tranziția până la 30 aprilie 2023, sfârșitul primului trimestru fiscal 2024.

EXCLUSIV Operațiune surpriză - Pink Post, principal concurent al Poștei Române, și Inform Lykos, lider în România la produse tipărite, au fost integrate într-o companie unde grecii au 50,1% și care va fi listată la Bursa București CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Operațiune surpriză - Pink Post, principal concurent al Poștei Române, și Inform Lykos, lider în România la produse tipărite, au fost integrate într-o companie unde grecii au 50,1% și care va fi listată la Bursa București

La plecare, Weber va primi o sumă forfetară de 250.000 dolari și răscumpărări de 76.024 titluri.

UiPath, primul unicorn românesc, listat la bursa din New York, a raportat venituri peste așteptări pentru anul fiscal 2023, încheiat la finele lunii ianuarie, de 1,06 miliarde de dolari, cu 19% peste cele din anul precedent.

Pierderea netă s-a redus la 348 milioane dolari, de la peste jumătate de miliard de dolari anul trecut.

Băncile europene au cea mai slabă zi bursieră de la începutul războiului din Ucraina, trăgând în jos toate celelalte sectoare CITEȘTE ȘI Băncile europene au cea mai slabă zi bursieră de la începutul războiului din Ucraina, trăgând în jos toate celelalte sectoare

Fondată în 2005 de Daniel Dines și Marius Tîrcă, UiPath devenea, în 2018, primul unicorn românesc. Compania are în prezent sediul în SUA și dezvoltă tehnologii de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (Robotic Process Automation/RPA).

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
dines
rezultate