FOTO Viitorul serviciu Apple de muzică clasică, dat de gol de Apple Music

FOTO Viitorul serviciu Apple de muzică clasică, dat de gol de Apple Music
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 feb 2022

Indicii legate de un viitor serviciu Apple de streaming special dedicat muzicii clasice, inclusiv o captură de ecran și un potențial nume al acestuia, au fost descoperite în codul aplicației Apple Music de Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În august anul trecut, Apple cumpăra Primephonic, un serviciu de streaming specializat exclusiv în muzica clasică - un indiciu în sine despre intențiile companiei americane de a-și îmbunătăți facilitățile dedicate acestui gen.

Câteva luni mai târziu, vechea aplicație Primephonic era deja închisă, iar utilizatorii acesteia erau încurajați să folosească Apple Music până undeva în prima parte a lui 2022, când o aplicație nouă, sub egida Apple, este așteptată să fie lansată.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Acum, când sorocul unei aplicații Apple de muzică clasică se apropie, o serie de indicii legate de aceasta au fost descoperite în codul celei mai recente versiuni a aplicației Apple Music de Android, acolo unde curioșii au posibilitatea să ”sape” în kit-ul APK al aplicațiilor.

De acolo reiese faptul, deloc surprinzător, că serviciul și aplicația dedicată se vor numi Apple Classical.

Tot din cod a putut fi extrasă o captură de ecran, care arată câte un ecran din aplicația mobilă și cea web, care va putea fi accesată dintr-un browser.

FOTO Viitorul serviciu Apple de muzică clasică, dat de gol de Apple Music

Imaginea nu scoate la lumină multe alte informații, dincolo de faptul că interfața va fi similară celei de la Apple Music și că vor fi afișate informații specifice pieselor de muzică clasică.

Nu se știe deocamdată când va fi lansată noua aplicație și dacă va fi vândută separat, ori va fi oferită gratuit abonaților Apple Music, serviciu care oricum oferă și muzică clasică, la o calitate chiar mult mai bună decât Spotify.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
muzică clasică
apple music
streaming