Google lansează “ceva important” pe 7 mai

Google lansează “ceva important” pe 7 mai
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 apr 2019

Cele mai mari șanse la bursa zvonurilor pentru această lansare le au smartphone-urile companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu un aer misterios, dar în același timp insinuant, Google a făcut public un teaser prin care anunță că “ceva important din universul Pixel” va fi prezentat pe data de 7 mai.

Seria Pixel include cele mai importante produse (care nu sunt comercializate pe căi oficiale în România) dezvoltate de divizia de hardware a celor de la Google, de la căști, până la tablete și laptopuri.

Însă, cel mai bine pentru un anunț care merită o astfel de campanie de marketing și se și potrivește cu zvonurile vehiculate încă de la începutul anului este seria de smartphone-uri Pixel.

Apple și Qualcomm anunță încheierea litigiului CITEȘTE ȘI Apple și Qualcomm anunță încheierea litigiului

Din surse neoficiale, se pare că Google va lansat anul acesta un așa-zis model de buget, care să concureze cu iPhone XR. Numele vehiculat până acum pentru acest model este Pixel 3a.

Pixel 3a ar urma să aibă un ecran de 5,6 inch, cameră foto de 12 MP (una singură, din câte se pare), un chipset Snapdragon 670 și cel mai probabil 4 GB memorie RAM.

Modelul mai scump ar putea fi lansat sub numele Pixel 3a XL și ar urma să aibă un ecran de 6 inch. Și alte dotări tehnice, printre care chipset-ul Snapdragon 710, ar putea să fie un prag mai sus decât cele integrate în modelul 3a.

Lansarea pe 7 mai a noii sale serii de smartphone-uri ar reprezenta o schimbare de strategie din partea Google, care, în mod tradițional, prezenta seria Pixel toamna, după ce Apple își lansa iPhone-urile.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone