India cenzurează postările critice la adresa guvernului de pe Twitter

India cenzurează postările critice la adresa guvernului de pe Twitter
scris 26 apr 2021

Rețeaua socială Twitter a fost forțată să elimine mai multe postări care criticau felul în care Guvernul din India a gestionat pandemia.

India se înscrie în rândul țărilor care nu suportă criticile de pe rețelele sociale, după ce a trimis către Twitter un ordin urgent de ștergere a unor postări care criticau felul în care a fost gestionată pandemia de guvern.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

52 de postări au fost cenzurate de Twitter, ca urmare a ordinului primit. Printre acestea se numără postări ale unor actori și regizori, ale unui parlamentar și altor politicieni.

Twitter spune că a blocat postările respective, astfel încât acestea să nu poată fi văzute în India. Înainte de a lua această măsură, însă, Twitter a notificat autorii postărilor.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Nu este prima oară când guvernul condus de Narendra Modi folosește noua legislație pentru a-și aduce la tăcere criticii pe platformele sociale. În timpul protestelor fermierilor din luna februarie, au fost blocate peste 500 de conturi și eliminate numeroase postări critice.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă

India a înregistrat în ultimele zile recorduri de infectări, după ce a decis să renunțe la purtarea obligatorie a măștilor. În acest timp, sub 1,5% din populație a fost vaccinată.

viewscnt
Afla mai multe despre
india
twitter
cenzura