iOS 17 va fi disponibil la câteva zile după prezentarea noilor iPhone-uri

iOS 17 va fi disponibil la câteva zile după prezentarea noilor iPhone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 sep 2023

Cea mai nouă versiune a sistemului de operare iOS va putea fi instalată deja la șase zile după prezentarea seriei de smartphone-uri iPhone 15.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a anunțat că iOS 17, cea mai nouă versiune a sistemului de operare folosit de smartphone-urile sale, va fi disponibilă începând din 18 septembrie.

Ca de obicei, cel mai nou update de iOS va fi gratuit pentru utilizatorii de iPhone și va aduce o serie de noutăți mai mult ori mai puțin importante.

VIDEO Apple a lansat iPhone 15 CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a lansat iPhone 15

Printre acestea se numără „Contact Posters”, o modalitate originală prin care utilizatorii își pot personaliza propriul profil și felul în care acesta va apărea pe iPhone-urile celor pe care-i va apela.

Sunt aduse îmbunătățiri, cu aceeași ocazie, mai multor aplicații preinstalate, printre care se numără Messages, Music, Task, Notes dar și altele.

Una dintre noutățile fundamentale ține de corectarea automată a scrisului, care beneficiază de suportul unui sistem de învățare mecanică, ce intuiește cu o mai mare ușurință ce scrie utilizatorul.

Această îmbunătățire este vizibilă și în cazul limbii române, care, pentru prima data, beneficiază de corectare automată și suport pentru swipe.

iOS 17 va putea fi instalat pe iPhone-urile ultimilor cinci ani, începând cu iPhone SE 2 și iPhone XR.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios 17
iphone