Mark Zuckerberg are cele mai costisitoare cheltuieli cu securitatea dintre toți șefii companiilor de tehnologie

Mark Zuckerberg are cele mai costisitoare cheltuieli cu securitatea dintre toți șefii companiilor de tehnologie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 apr 2022

Anul trecut, Meta a cheltui pentru securitatea personală a șefului companiei aproape de 10 ori mai mult decât plătește Amazon pentru securitatea lui Jeff Bezos.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform documentelor oficiale verificate de Bloomberg, Meta a plătit anul trecut 15,2 milioane de dolari strict pentru securitatea lui Mark Zuckerberg.

Suma este mult mai mare decât cele 4,3 milioane de dolari pe care le plătește Google pentru securitatea lui Sundar Pichai sau cele 1,6 milioane de dolari plătite de Amazon pentru a-i asigura securitatea lui Jeff Bezos.

Meta testează funcții comerciale în metavers CITEȘTE ȘI Meta testează funcții comerciale în metavers

Mai mult, Meta a mai plătit anul trecut alte 10 milioane de dolari pentru securitatea familiei Zuckerberg și 1,6 milioane de dolari pentru transportul lui Mark Zuckerberg cu un avion personal.

2021 este anul în care securitatea lui Mark Zuckerberg a atins cel mai înalt nivel, fiind mai scumpă cu 6% decât anul anterior.

Într-un top al executivilor companiilor de tehnologie cu cele mai mari cheltuieli pentru securitate, Mark Zuckerberg ocupă detașat primul loc și, culmea, este urmat în clasament de COO-ul Facebook, Sheryl Sandberg, cu aproape 9 milioane de dolari.

Ca șef al Facebook și, mai nou, Meta, Mark Zuckerberg este mai expus decât alți șefi de companii, iar reputația negativă a companiei pe care o conduce nu face decât să sporească îngrijorările privind securitatea acestuia.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark zuckerberg
meta
facebook
cheltuieli
securitate