Mark Zuckerberg are un salariu de 1 dolar, însă Facebook cheltuiește o avere pentru securitatea sa

Mark Zuckerberg are un salariu de 1 dolar, însă Facebook cheltuiește o avere pentru securitatea sa
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2019

Zuckerberg a primit un salariu simbolic de 1 dolar în ultimii trei ani, iar restul compensațiilor au fost de 22,6 milioane de dolari, majoritatea fiind pentru siguranța sa personală, potrivit news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aproape 20 de milioane de dolari au fost plătite pentru siguranța lui Zuckerberg și a familiei sale, față de 9 milioane de dolari în anul precedent.

Zuckerberg a mai primit 2,6 milioane de dolari pentru folosirea în scop personal a unor avioane private, care, potrivit companiei, sunt incluse în programul de siguranță personală.

UE: O investigație olandeză antitrust referitoare la Apple completează o investigație europeană CITEȘTE ȘI UE: O investigație olandeză antitrust referitoare la Apple completează o investigație europeană

Facebook a fost criticată în ultimii trei ani pentru rolul avut în influențarea de către Rusia a alegerilor prezidențiale americane din 2016 și pentru punerea la dispoziție a datelor a milioane de utilizatori firmei de consultanță politică Cambridge Analytica.

Directorul operațional al Facebook, Sheryl Sandberg, a primit 23,7 milioane de dolari în 2018, comparativ cu 25,2 milioane de dolari anul trecut.

Separat, Facebook a anunțat că directorul general al Netflix, Reed Hastings, va vacanta locul deținut în consiliul de administrație al Facebook, pe care îl deținea din 2011.

Facebook va folosi AI-ul pentru a nu mai sugera prieteni care nu mai trăiesc CITEȘTE ȘI Facebook va folosi AI-ul pentru a nu mai sugera prieteni care nu mai trăiesc

Plecarea lui Hastings are loc în condițiile în care Facebook își intensifică dezvoltarea în domeniul video.

Facebook a mai anunțat că o va nominaliza pe Peggy Alford, vicepreședinte executiv pentru principalele piețe la PayPal, în consiliul său de administrație, în locul președintelui emerit al Universității din Carolina de Nord, Erskine Bowles.

viewscnt
Afla mai multe despre
mark zuckerberg
facebook
salariu
securitate