Meta va lansa săptămâna asta mai mulți chatboți

Meta va lansa săptămâna asta mai mulți chatboți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 sep 2023

După mai multe luni de teste interne, Meta, fostă Facebook, urmează să lanseze în cursul acestei săptămâni o serie de chatboți, care vor fi disponibili utilizatorilor de pe platformele sociale ale companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Miercuri, când va avea loc evenimentul Meta Connect, Meta va lansa mai mulți chatboți pentru rețelele sale sociale, susțin surse apropiate companiei, citate de The Wall Street Journal.

Chatboții dezvoltați de Meta vor avea personalități diferite și vor avea rolul de a atrage utilizatorii tineri și de a crește timpul petrecut de oameni în cadrul platformelor sociale ale companiei.

X va renunța la funcționalitatea Circles CITEȘTE ȘI X va renunța la funcționalitatea Circles

Personalitățile chatboților se vor concentra în primul rând pe entertainment, încercând să amuze utilizatorii. Vor există, însă, și funcții practice, susțin aceleași surse.

De exemplu, personalitățile și creatorii de conținut vor primi acces la un chatbot special, care ar trebui să-i ajute să interacționeze cu urmăritorii și fanii.

Specializarea chatboților pe baza personalităților, spre deosebire de implementarea unor opreliști, cum procedează OpenAI, le poate conferi acestora o funcționalitate mai mare, dar poate crea și probleme.

Specialiștii spun că, în cazul chatboților cu personalități, precum cei pe care-i va lansa Meta, riscul ca aceștia să înceapă să se comporte nepotrivit și să ofere răspunsuri ofensatoare este mai mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook
instagram
chatboți