Microsoft va furniza componente de schimb pentru dispozitivele Surface

Microsoft va furniza componente de schimb pentru dispozitivele Surface
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 nov 2022

De anul viitor, atelierele de reparații vor avea la dispoziție componente pentru repararea dispozitivelor vândute de Microsoft sub brandul Surface.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft calcă pe urmele Appe și promite îmbunătățiri în ceea ce privește reparabilitatea propriilor produse, cât și acces mai ușor la componentele de schimb necesare pentru reparații.

Astfel, începând din prima jumătate a anului viitor, Microsoft va oferi atelierelor de reparații acces la componentele necesare reparării produselor din seria Surface.

Microsoft repară 68 de găuri de securitate din Windows CITEȘTE ȘI Microsoft repară 68 de găuri de securitate din Windows

Până la finele anului viitor, vor deveni disponibile și manuale detaliate care explică cum pot fi schimbate anumite componente și cum pot fi realizate diverse tipuri de reparații.

Cu ajutorul unui mare magazin din Statele Unite (al cărui nume nu a fost făcut cunoscut), Microsoft spune că va pune la punct în această țară o rețea pentru repararea acestor dispozitive.

În același timp, Microsoft a avut grijă și ca cea mai nouă tabletă a companiei să fie mai ușor de reparat. În cazul tabletei Surface Pro 9, SSD-ul poate fi ușor accesat, iar bateria este prinsă cu șuruburi în loc să fie lipită, ceea ce simplifică înlocuirea.

Conform cunoscutei firme de reparații iFixit, Surface Pro 9 este cel mai reparabil produs din această serie făcut până acum.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
componente
reparații
surface