mindit.io se extinde

mindit.io se extinde

Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 dec 2021

mindit.io, companie românească specializată în dezvoltarea de software, va încheia anul 2021 cu o cifră de afaceri de aproximativ 45 milioane lei, în creștere cu 40% față de 2020.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma a fost ansată pe piață în urmă cu șase ani.

„Ultimii doi ani au însemnat pentru noi evoluție, pe lângă incertitudinea evidentă de care ne-am lovit cu toții”, a declarat Lucia Stoicescu, co-CEO mindit.io.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

În prezent, echipa mindit.io este formată din circa 180 de specialiști software. Pentru următoarea perioadă, compania are în plan susținerea ritmului accelerat de dezvoltare și creșterea echipei. Astfel, mindit vizează deschiderea a două noi birouri, în Sibiu și Iași, și extinderea echipei din Cluj. 

Regiunile DACH și US, în vizorul mindit.io pentru 2022

Circa 90% din activitatea companiei este reprezentată de servicii realizate către piețele externe, printre care Elveția, Germania, Franța și SUA, iar principalele industrii în care activează clienții mindit.io sunt: retail, fintech & wealth management, healthcare, banking, foodtech. Potrivit reprezentanților, anul viitor compania se va concentra pe consolidarea poziționării în regiunile DACH (Germania, Austria și Elveția) și SUA, dar va avea în vedere și dezvoltarea unor noi oportunități pe alte piețe europene, printre care se numără și Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg).

mindit.io, specializată în dezvoltarea de software, a fost fondată în 2015 de Irina Arsene, CEO.

viewscnt
Afla mai multe despre
mindit.io
software