Netflix îmbunătățește funcția My List

Netflix îmbunătățește funcția My List
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 mai 2023

My List, funcția prin care abonații Netflix pot salva conținut într-o listă proprie, primește câteva îmbunătățiri menite să-i crească funcționalitatea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, ucb
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Netflix simplifică modul în care utilizatorii pot găsi filmele și serialele salvate în My List, adăugând filtre prin care conținutul de aici poate fi sortat.

Filtrele, adăugate în partea de sus a ecranului, permit utilizatorilor să afișeze doar filme sau doar seriale, ori să scoată în evidență conținutul la care a început să se uite.

Google lucrează la o funcție care transformă smartphone-urile în camere video pentru mașini CITEȘTE ȘI Google lucrează la o funcție care transformă smartphone-urile în camere video pentru mașini

Noua funcționalitate se poate dovedi de folos în special acelor utilizatori care au adăugat foarte multe titluri în My List, iar apoi le este greu să localizeze un anumit titlu.

Cu aceeași ocazie, este simplificat modul în care conținutul din My List poate fi eliminat. Acest lucru poate fi făcut acum printr-un simplu swipe pe titlul care se dorește a fi scos din listă.

Până acum, pentru a scoate un titlu din My List, utilizatorul trebuia să viziteze pagina titlului respectiv și să folosească același buton pe care a apăsat când a salvat titlul în My List.

Noile opțiuni sunt implementate acum în cadrul aplicației Netflix de Android, compania promițând că acestea vor ajunge și pe iPhone peste câteva săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
my list
streaming
video. filme
seriale