Nou jucător: Compania olandeză TMC cumpără firma românescă de consultanță IoTH

Nou jucător: Compania olandeză TMC cumpără firma românescă de consultanță IoTH

Emmanuel Mottrie (S) si Morgan Guffroy. Foto: TMC

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 mar 2022

Compania olandeză de consultanță în tehnologie TMC, cu birouri în 12 țări și o țintă de creștere la 10.000 de angajați până în 2030, se extinde în România, prin preluarea firmel locale IoTH, fondată de antreprenorii Cosmina Dinu și Morgan Guffroy.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IoTH (Internet of Things and Humans – Internetul Lucrurilor și Oamenilor), cu sediul la București, oferă servicii de consultanță în IT și inginerie, având 60 de angajați și birouri în România și Franța.

Compania a fost înființată în 2016 de Dinu și Guffroy, antreprenor francez cu experiență în inginerie auto, în prezent directorul general al IoTH.

EXCLUSIV Tranzacție - Frații Ștefan de la Autonom investesc într-o afacere de software. În acționariat este și Andrei Pitiș, fondator Vector Watch și Clever Taxi CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție - Frații Ștefan de la Autonom investesc într-o afacere de software. În acționariat este și Andrei Pitiș, fondator Vector Watch și Clever Taxi

În urma preluării de către TMC, compania românească va fi redenumită TMC România.

Compania olandeză este la prima achiziție a unei firme străine, până în prezent extinderea internațională realizându-se organic, prin deschiderea de birouri.

Preluarea IoTH va ajuta TMC să atragă mai mulți clienți din Europa de Est și, mai ales, noi talente, potrivit directorului general Emmanuel Mottrie.

“Obiectivul nostru este să creștem spre 10.000 de angajați până în 2030. România are universități bune și mulți ingineri de top pe care am dori să îi aducem la bordul TMC.”

Fondată în 2000, TMC are o rețea de 22 de birouri în 12 țări din Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu, cu peste 1.800 de angajați în total. Inginerii TMC furnizează servicii de cercetare, dezvoltare și high-tech.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tmc
ioth
consultanta it
cosmina dinu
morgan guffroy
preluare
achizitie