Philips lansează două noi televizoare cu Android în România

Philips lansează două noi televizoare cu Android în România
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 iun 2018

Philips anunță lansarea pe piața locală a televizoarelor 8303 și 8503, ambele cu ecrane de 49 inch și 55 de inch și sistem de operare Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Cele două televizoare dispun de tehnologii precum procesorul de imagine P5, care împreună cu tehnologia Ambilight și noul panou Nano IPS UHD 4K promit o experiență vizuală superioară.

Panoul IPS Nano Color generează emisii luminoase precise care ating o gamă extrem de largă de culori, cu un raport de 90% DCI WCG, și oferă un unghi larg de vizualizare. Particulele nanometrice uniforme absorb surplusul de lumină creat de ecran, ajutând la menținerea culorilor.

High Dynamic Range Premium este un nou standard video disponibil pe aceste modele. HDR Premium oferă contrast și culori mai bogate, precum și o luminozitate de 400 de niți.

Samsung ar putea prezenta smartphone-ul Galaxy Note 9 pe 9 august CITEȘTE ȘI Samsung ar putea prezenta smartphone-ul Galaxy Note 9 pe 9 august

Ambele televizoare dispun de tehnologia Philips Ambilight. Cu ajutorul led-urilor montate pe spatele panourilor, televizoarele prelungesc lumina ambientală de pe ecran pe pereții încăperii.

Pe parte de sunet, noile produse se laudă cu ceea ce Philips numește Triple Ring – sunetul devine mai puternic printr-o mai mare mobilitate a subwoofer-ului.

Cele două noi modele Philips vin însoțite de o telecomandă cu tastatură și microfon. Tastatura înlesnește utilizarea sistemului de operare Android TV și navigarea pe internet, în timp ce microfonul va putea fi folosit la activarea Google Assistant, funcție ce va fi disponibilă în curând.

Producătorul nu a anunțat prețul la care cele două televizoare vor fi comercializate, însă acestea vor intra pe piață chiar de luna aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
philips
televizoare
android