Polonezii de la Spyrosoft Solutions intră în România și lansează angajări

Polonezii de la Spyrosoft Solutions intră în România și lansează angajări
scris 14 apr 2022

Compania de inginerie software Spyrosoft Solutions din Polonia a deschis un birou local în Timișoara, în proiectul Vox Technology Park, unde a închiriat 400 de metri pătrați de birouri.

Spyrosoft este specializată în sectorul automotive, dezvoltând si implementând programe software la comandă și oferind suport și consultanță în domeniul sistemelor software destinate industriei auto.

EXCLUSIV Transportatorul International Alexander se lansează pe piața de comerț electronic prin platforma Explorado și va intra în concurență cu jucători precum eMAG CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Transportatorul International Alexander se lansează pe piața de comerț electronic prin platforma Explorado și va intra în concurență cu jucători precum eMAG

Compania a decis recent să își extindă activitatea pe segmentul sistemelor de asistență software a condusului, biroul din România urmând să se concentreze pe această linie nouă de activitate.

”Am decis să abordăm noi provocări în domeniul funcțiilor ADAS (Advanced Driver Assistance Systems / sisteme avansate de asistență în timpul condusului) și am ales Timișoara deoarece este unul dintre cele mai recunoscute hub-uri auto din Europa. Timișoara asigură de mai mulți ani accesul la un bazin foarte mare de ingineri talentați în proiectarea de soluții software auto, ceea ce reprezintă o mare oportunitate pentru noi. Scopul nostru este să dezvoltăm aici un centru de cercetare și dezvoltare de dimensiuni mari, axat pe dezvoltarea de software pentru clienții noștri din industria automotive”, a declarat Witold Leder, CEO Spyrosoft Solutions.

Compania intenționează să angajeze peste 100 de specialiști, care se vor alătura echipei actuale din Timișoara. Spyrosoft Solutions are birouri în Polonia, Croația, Germania și SUA.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
spyrosoft solutions
software