Samsung a lansat o aplicație pentru gătit, bazată pe AI

Samsung a lansat o aplicație pentru gătit, bazată pe AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 sep 2023

Food, o aplicație „personalizată pentru mâncare și rețete” este cel mai nou produs Samsung care folosește inteligența artificială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung anunță lansarea aplicației Food în 104 țări din întreaga lume. Food este o aplicație care promite să ajute utilizatorii în bucătărie cu ajutorul inteligenței artificiale.

Food folosește baza de date cu mâncăruri disponibilă în Whisk, o aplicație pe care compania coreeană a cumpărat-o în urmă cu mai mulți ani, oferind acces la peste 160.000 de rețete culinare.

Platforma de socializare X va începe să colecteze informațiile biometrice și de angajare ale utilizatorilor săi CITEȘTE ȘI Platforma de socializare X va începe să colecteze informațiile biometrice și de angajare ale utilizatorilor săi

Aplicația oferă mai multe funcționalități interesante, cu ajutorul AI-ului. De exemplu, aceasta poate adăuga automat pe lista de cumpărături ingredientele necesare gătirii unei anumite rețete.

Poate de asemenea, să sugereze mâncăruri care să fie gătite cu ingredientele pe care utilizatorul le are deja în frigider.

AI-ul poate genera recomandări personalizate în funcție de preferințele sau necesitățile culinare ale unu anumit utilizator și include informații nutriționale pentru ingredientele folosite.

Disponibilă atât pe smartphone-urile, cât și pe electrocasnicele smart ale producătorului coreean, aplicația oferă și unele integrări de conveniență, precum preîncălzirea cuptorului și setarea automată a timpului și temperaturii necesare rețetei.

Compania coreeană spune că are deja planuri pentru noi funcționalități pe care le va adăuga în Food, precum integrarea cu aplicația Samsung Health, în vederea sincronizării anumitor informații precum, indicele de masă corporală și consumul de calorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
food
aplicație
gătit
ai